Begin uw transformatie

Kies de gewenste videocursus en begin uw transformatie tot superbelegger.

Beginner

fundering beleggen

Hoe start je met succesvol beleggen? Transformatief pakket om direct winstgevend te beleggen.

 • Van A tot Z zelfstandig leren beleggen
 • Tips & tricks van ervaren beursexperts
 • Hoe vermijd je verliezen en vind je koopkansen op de beurs?
 • Bespaar tijd en verhoog je succes met de Fundamentele Analyse Tool
 • 30 dagen proefperiode Kansen in de Markt rapport

€499

Expert

next level beleggen

De volgende stap in je evolutie als belegger: winstgevend worden in iedere markt.

 • Verhoog je rendement, met minder risico
 • Leer professioneel handelen met opties
 • Leer professioneel portefeuillebeheer
 • Voorspel de beurs met het W.I.S.A framework
 • 30 dagen proefperiode Next Level Trader

€999

Beginner-Expert

mentorship programma

All-in! Je krijgt toegang tot alle cursussen en persoonlijke begeleiding van ervaren en succesvolle beleggers.

 • 12 weken 1-op-1 begeleiding
 • Toegang tot alle cursussen
 • Beperkte plaatsen via applicaties
 • Toegang tot privégroep met gelijkgezinde mensen
 • Exclusieve voordelen en bonussen alleen voor mentees
 • VIP-status: 10 jaar lang toegang tot alles van BU

Contacteer ons

Wenst u graag meer tekst en uitleg omtrent onze producten? Klik hier.

Contacteer ons

Trend webinars

Blijf op de hoogte van de laatse trends op de beurs en leer van ervaren analisten hoe je deze trends moet interpreteren.

Webinar:

De toekomst van Bitcoin & cryptocurrency

€25€75

Webinar:

+100% in 6 maanden tijd (hoe traden als een professional?)

€100

Deze beleggers zijn alvast tevreden!

Lees hieronder wat onze studenten te vertellen hebben.
Klik hier voor meer reviews.

Beleggers University, zoveel meer dan gewoon een plaats om te leren beleggen. Het is een plaats die kennis ademt en waar men liefde voor het vak doorgeeft. Na deze cursus ben ik niet alleen anders naar de beurs beginnen kijken, maar ook naar de wereld. Deze twee gaan hand in hand en hoe je hier optimaal op inspeelt, krijg je op een fantastische manier uitgelegd door Dieter en Robbe. De cursussen en kennis van Beleggers University zijn een echte life changer voor al wie meer uit het leven wil halen!

Ruben

Al jaren beleg ik in aandelen met ups en downs. Zonder de nodige kennis. Deze cursus, die in menselijke taal wordt uitgelegd, leert mij dingen waar ik nooit bij stil gestaan heb. Het is een aanrader. Ik raad iedereen die de cursus neemt ook aan om notities te nemen en af en toe op pauze te drukken. Deze cursus brengt mij naar een hoger niveau en zal me meer voldoening geven. Bedankt Dieter & Robbe!

Mario

Het aanschaffen van de Fundering Beleggen cursus is een van de beste dingen die ik de afgelopen 2 jaar gedaan heb. Wat ik tot nu toe geleerd heb, bevestigde op een aangename manier wat ik al wist via het lezen van boeken, maar ik heb ook veel nieuwe inzichten verworven. De praktijkvoorbeelden zijn zeer handig. Ik kijk er iedere avond naar uit om na mijn werk een paar video’s te bekijken.

Andreas

Heb nog niet veel tijd gehad, maar de delen die ik heb doorlopen zijn echt super. Alles is heel goed uitgelegd en wordt op een aangename manier verteld. Doe zo voort!

Lennert

Tot heden, en dan vergelijk ik met reeds gevolgde cursussen bij concullega’s, vind ik jullie cursus veel hoogstaander. Concreet: videolessen zijn goed ondersteund door praktijkvoorbeelden. De theoretische begrippen worden in hun juiste context geplaatst, d.m.v. een uitgewerkte case (betreffende aandeel X).

Heb zelf nog zo’n goede 40% te gaan, kijk er dus naar uit wat er nog allemaal aan bod gaat komen. Tot op heden ben ik goed mee, en ik moet toegeven: er zijn enkele nieuwe insteken waar ik heel wat aan ga hebben in het verdere beleggingsleven.

Goede approach kerels!

Gunther

Ik had eerst schrik dat ik aan mijn lot zou worden overgelaten, maar Dieter & Robbe reageren altijd zeer snel en geven me daardoor het gevoel dat ik echt begeleid en geholpen wordt. Je staat er zeker niet alleen voor. Ik had nul voorkennis omtrent aandelen, maar dankzij Fundering Beleggen win ik langzaam maar zeker aan vertrouwen.

Amarant

Ik ben begonnen in juni 2021 en stond voor mijn lidmaatschap bij Beleggers University 4.500 euro in de min op een portefeuille van 20.000 euro. Nu door de cursus en het Kansen In De Markt Rapport, alsook natuurlijk de beursrally, sta ik op een plus van 1.000 euro. (+30% winst sinds toetreding)

Joey

Soms denk ik dat Dieter een glazen bol heeft. Dieter zegt “Nike gaat dalen”. En ik hou het aandeel dan even in het oog en het aandeel daalt kort daarna “poef” naar beneden. Ongelofelijk gewoon de kennis en ervaring van deze heren.

Chris

Complimenten aan jullie! Super goede organisatie, interessante topics en presentaties, goede accomodatie, en doet ook zalig om andere studenten te ontmoeten. Heel leerrijk. 

Bert

Het interview met Tim was heel sterk. De juiste, to the point vragen. Anderzijds vond ik het leuk dat jullie een platform gaven aan 2 studenten. Boeiende, goed gestructureerde presentaties. Kijk al uit naar een volgende event!

Marc

Duidelijk gepassioneerde analisten die u meetrekken over de soms moeilijke materie. Het interview met de CEO was een aansteker met tips die we heel goed kunnen meenemen.

Jan

Een gevarieerd aanbod met verrijkende, diepgaande en grondige analyses. Telkens goed gefundeerd en onderbouwd.

Steven

Interessante, gezellige namiddag, waar er een zeker goed niveau werd gehaald en het niet zomaar een babbelbox over beleggen was. Proficiat, de kop is eraf, goed gedaan.

Tim

Ik ben zeer tevreden over de diensten die jullie aanbieden en vind dat ze zeer veel waarde leveren.

Yarne

Proficiat met jullie groeibeleggen event van zondag 3 september. De onderwerpen waren duidelijk en boeiend en de belangstelling was aanwezig.

Eric

Ik had jullie veel beter 10 of 20 jaar geleden gekend, dan had ik vandaag zeker succes geoogst. Tot op heden hebben de aandelen van het Kansen In De Markt Rapport mij in een jaar reeds meer winst opgebracht dan de winst van 20 jaar in het verleden.

Geert

Het Kansen In De Markt Rapport helpt me de juiste bedrijven te vinden, erin te geloven en te wachten. Vandaag met Capri Holdings voor het eerst een winst van +57% op een dag.

Patrick

Jullie zijn echt wel de beste beleggers van de Lage Landen! Van ONON, tot cakebox, sovos, AMG, hubspot etc list goes on, allemaal hebben jullie het goed voorspeld! Heb de laatste tijd jullie updates gevolgd en blijf me maar verbazen over het hoge succesratio!

Fabian

Cursus reeds aangeschaft! Nu al 15% van de cursus gevolgd. Is een aanrader voor de beginnende belegger en ik ben ervan overtuigd dat de meer ervaren beleggers hier zeker ook nog veel van kunnen bijleren!

Joeri

Dikke chapeau voor de kwalitatieve cursus en de tools. (Nino is 100% afgestudeerd van Fundering Beleggen en schreef dit bij het inplannen van zijn mentorship call)

Nino