FAQ

Hier beantwoorden we de meestgestelde vragen.

Beleggers University is een school die retailbeleggers opleidt tot superbeleggers die zelfstandig en winstgevend kunnen beleggen.

De missie van Beleggers University is mensen beschermen van de harde economische realiteit waarbij het leven duurder wordt en mensen achterblijven in armoede.

Het is ons doel om de financiële kennis van België en Nederland stevig te verhogen, zodat iedereen kan profiteren van het kapitalistische systeem.

In goede tijden willen we beleggers helpen om meer winst te boeken.

In slechte tijden willen we beleggers helpen om verliezen te verminderen of om verliezen te voorkomen.

Beleggers University biedt zowel hoogwaardige financiële educatie aan in de vorm van videocursussen, alsook uitstekende research van de aandelenmarkten via abonnementen.

We doen dit om beleggers zelfstandig en winstgevend te maken met als optie om onze research te volgen om tijd te besparen.

Hierdoor kunnen particuliere beleggers gemakkelijk de theorie omzetten in de praktijk.

Beleggers University is geen “get rich quick” platform. De bedoeling is om de werkelijke drijvende krachten van de financiële markten uit te leggen en beleggers aan te leren hoe ze op langere termijn consistent mooie rendementen kunnen boeken op de aandelenmarkt.

Beleggers University werd opgericht door Dieter Plas en Robbe Delaet. Twee ervaren beursanalisten met meer dan 20 jaar ervaring. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden.

Beleggers University werd opgericht in 2022 door 2 professionele analisten die zich wilden inzetten om het leven van particuliere beleggers te verbeteren.

Sindsdien hebben honderden beleggers besloten zich aan te sluiten.

De mensen achter het platform zijn al tientallen jaren op de beurs actief en hebben alle hoeken van de financiële sector gezien. Zowel alle lelijke als positieve kanten.

De analisten van Beleggers University hebben een uitgebreid publiek trackrecord met honderden beurstips en meer dan 80% winstratio. Dat wil zeggen dat hun beurstips gemiddeld 80% van de tijd juist zijn. Bovendien zijn hun winstgevende tips veel meer winstgevend dan hun verlieslatende tips.

Concreet: in jaar 1 van Kansen in de mark was er een winratio van 83% met gemiddelde winst van +34%.

In jaar 1 van Next Level Trader was er een winratio van 87%.

De gratis eBooks van Beleggers University zijn ook een groot succes, met geweldige rendementen voor de vroege vogels die deze eBooks lazen.

U kunt een gratis account aanmaken om een kijkje te nemen op het Beleggers University platform.

Vervolgens kunt u hier inloggen.

Als u een cursus koopt bij Beleggers University krijgt u standaard 12 maanden toegang tot de cursus.

Hierdoor bent u gemotiveerd om de educatie serieus te nemen en de cursus te doorlopen.

Als u geabonneerd bent op onze aandelenresearch, dan zal uw abonnement automatisch verlengen, tenzij u tijdig (minstens 24u voor het vervallen van uw abonnement) een mail stuurt naar info@beleggersuniversity.com dat u niet langer wenst te verlengen.

Kies een product of een combinatie van producten en klik op de link om af te rekenen.

Beurstips:

Beschrijving: iedere maand krijgt u de beste beurstips, geselecteerd door professionele analisten met 80% winratio. U krijgt beurstips van: Duurzame Compounders, Explosieve Groeiers, Onverwoestbare Bunkers en Speciale Situaties. Iedere maand ontvangt u 4 uitgebreide rapporten met research. U krijgt ook toegang tot de 10×10 selectielijst en de gepatenteerde Opportunities & Risk index.

Trade ideas:

Beschrijving: via Next Level Trader krijg je wekelijks nieuwe trade ideeën om in te spelen op kortetermijnkansen op de beurs. Onze traders werken met opties en aandelen. Via deze trades kunt u profiteren van beursdalingen en stijgingen.

COMBI (beurstips + trades):

Beschrijving: je krijgt toegang tot alles van Next Level Trader en van Kansen in de Markt rapport via 1 handig combi-abonnement. Dit is alles wat je nodig hebt om geld te verdienen op de beurs. Plus je ontvangt -33% korting.

Kies je cursus en klik op de link om af te rekenen.

Fundering Beleggen (beginner – intermediair)

Beschrijving: fundering beleggen is het ultieme pakket om beter te leren beleggen. Onze ervaren analisten en oprichters begeleiden jou van A tot Z naar een betere fundering voor jouw beleggingssucces. Ze delen al hun geheimen en al hun fouten. Zodat jij na de cursus direct succesvol aan de start kunt gaan. Bovendien krijg je toegang tot unieke tools, zoals de Fundamentele Analyse Tool. Klaar om zelfstandig te leren beleggen? Wil je niet langer afhankelijk zijn van derde partijen? Of wil je beter leren beleggen? Start dan deze cursus. Deze cursus werd al 300 keer doorlopen en 93% van beleggers die de cursus doorloopt zegt dat ze met meer vertrouwen beleggen dan ervoor.

Next Level Beleggen (expert)

Beschrijving: wil jij je portefeuille beter beheren? Ben je op zoek naar de missende sleutel van de puzzel? Probeer dan de Next Level Beleggen cursus, waarbij onze analisten jou professioneel portefeuillebeheer aanleren op basis van de beste technieken van de meest succesvolle portfoliomangers in de wereld. Bovendien leren we je werken met opties, leer je trading en leer je hoe je de financiële markten echt bespeelt zoals een hedgefund. Een absolute aanrader als jij voelt dat je meer aankan/wilt dan enkel de basis. U krijgt uiteraard ook hier onze unieke tools en resources om succesvol te zijn.

Er zijn twee mogelijkheden om VIP te worden.

Ofwel bestelt u het VIP-product, waardoor u toegang krijgt tot alles van Beleggers University voor 3 jaar.

Ofwel volgt u een mentoring programma bij Beleggers University, en dan wordt u ook automatisch VIP, waarbij u na het mentoring programma nog 10 jaar toegang krijgt tot alles van Beleggers University.

Maak je gratis account en begin direct met winstgevend beleggen

  • Rapporten
  • Cursussen
  • Webinars
  • Selectielijsten

Vragen?

We helpen u graag!

Contacteer ons

Heeft u vragen? Twijfel niet om ons te contacteren via het formulier. Onze helpdesk beantwoordt al uw vragen binnen 24u.

Algemeen

info@beleggersuniversity.com

DIETER PLAS (OPRICHTER)

info@beleggersuniversity.com

Vermeld dat het voor Dieter is.

ROBBE DELAET (MEDE-OPRICHTER)

info@beleggersuniversity.com

Vermeld dat het voor Robbe is.

Contact Us

Formulier