Our story

Hallo, wij zijn Dieter & Robbe, de oprichters en mentors van Beleggers University. We zijn twee ervaren analisten met in totaal meer dan 20 jaar aan professionele beurservaring. Doorheen onze carrière als analist zagen wij hoe particuliere beleggers zeer teleurstellende rendementen behaalden. Bovendien zien we dat er steeds meer misinformatie op Tiktok, Youtube en in de traditionele media verschijnt, waardoor het moeilijker wordt dan ooit om zelfstandig winstgevend te leren beleggen. Wij hebben daarom onze succesvolle carrière als analist verlaten om particulieren op te leiden tot superbeleggers.

Onze missie

De missie van Beleggers University is uw vermogen te doen groeien door kwaliteitsvolle, leuke en hapklare beleggingscursussen aan te bieden die u de nodige kennis aanleert om succesvol en vertrouwensvol zelfstandig te kunnen beleggen.

Onze visie

Een wereld waarin iedereen zelfstandig en winstgevend kan beleggen en verantwoordelijkheid kan nemen over zijn/haar financiële toekomst.

Dieter Plas

Founder

Dieter is professioneel belegger, optie-expert en portfolio manager. Hij is tevens oprichter van meerdere beursplatformen en uitvinder van de checklist beleggingsstrategie waarbij gekeken wordt naar 9 kwaliteitscriteria alvorens een aandeel aan te kopen (deze strategie leverde een winratio op van 80%). De afgelopen jaren hielp Dieter al duizenden beleggers beter beleggen, zowel via beurstips als via mentoring en cursussen.

Lees meer

Robbe Delaet

Co-founder

Robbe is een topanalist die eerst bekend werd in de Verenigde Staten. Op Seeking Alpha heeft hij tienduizenden volgers opgebouwd. En volgens onafhankelijk bedrijf Tipranks behoort Robbe tot de top 1% analisten wereldwijd. Later begonnen Dieter en Robbe samen te werken en begon Robbe ook scherpe analyses te schrijven voor de Nederlandstalige markt. Nu is het Robbe zijn passie om zijn kennis over de beurs te delen via Beleggers University.

Lees meer

Beleggers University partners & netwerk

Doorheen de jaren zijn de analisten van Beleggers University uitvoerig aan bod gekomen in traditionele media, financiële organisaties en werden mooie partnerships gesmeed. U ziet ze hier.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Vragen?

We helpen u graag!

Contacteer ons

Heeft u vragen? Twijfel niet om ons te contacteren via het formulier. Onze helpdesk beantwoordt al uw vragen binnen 24u.

Algemeen

info@beleggersuniversity.com

DIETER PLAS (OPRICHTER)

info@beleggersuniversity.com

Vermeld dat het voor Dieter is.

ROBBE DELAET (MEDE-OPRICHTER)

info@beleggersuniversity.com

Vermeld dat het voor Robbe is.

Contact Us

Formulier