Reviews van onze studenten

Op deze pagina verzamelen wij reviews van onze studenten. Zowel via screenshots als via videoformaat. Op deze manier bent u er zeker van dat wij geen valse reviews schrijven. Uiteraard beschermen wij wel de privacy van onze leden, daarom blurren wij alle privégegevens en informatie.

“Ben blij dat ik toegetreden ben want ik sta nu met +79,94% winst door enkel de tips te volgen na ook wat op te zoeken. Tot morgen.”

– Johan

“Ik bewonder jullie werk. Ik heb mijn oor te luister gelegd bij verschillende partijen, maar ik voel overduidelijk dat de meeste expertise bij jullie zit. Doe zo voort zou ik zeggen!”

– Lucas

“Ik heb vandaag de cursus afgerond en ik ben er heel wat wijzer door geworden. Ik besef dat ik niet de juiste mindset had. Veel van de beginnersfouten waren zeer herkenbaar. De leerstof werd rustig en duidelijk overgebracht. Ik kijk er naar uit met deze informatie aan de slag te gaan! Bedankt!”

– Peter

Geert volgde de Fundering Beleggen cursus + de Next Level Beleggen cursus + volgt onze beurstips. Hij zegt zelf “ik had jullie veel beter 10 of 20 jaar geleden gekend, dan had ik vandaag zeker succes geoogst.”

Student Rik kocht eerst de Next Level Beleggen cursus en volgde daarna de Fundering Beleggen cursus. Rik was zeer tevreden met de inhoud en noemt ons aanbod uniek. Wij danken Rik voor de steun en de positieve review!

Ruben studeerde af van de Fundering Beleggen cursus + de Next Level Beleggen cursus en volgde het Mentorship Programma met Dieter. Ruben is een topstudent die na enkele weken al zelf succesvol met geweldige ideeën kwam en snel winstgevend werd onder begeleiding van Dieter. – afgestudeerd: april 2023.

Printscreen uit e-mail van student Mario

“Al jaren beleg ik in aandelen met ups en downs. Zonder de nodige kennis. Deze cursus, die in menselijke taal wordt uitgelegd leert mij dingen waar ik nog nooit bij stilgestaan heb. Het is een aanrader. Deze cursus brengt mij naar een hoger niveau! Bedankt Dieter & Robbe”

– Mario (62)
Printscreen van e-mailgesprek met student Peter

“Ik heb jullie cursus al bijna (86%) een eerste keer doorlopen. Al bij al een interessante leeromgeving. In conclusie: ik heb al veel van jullie bijgeleerd en benieuwd naar wat er nog komt.”

– Peter
Printscreen van e-mailgesprek met student Henry

“Leuke en leerzame cursus.”

– Henry
Printscreen van YouTube comment van student Joeri

“Cursus reeds aangeschaft! Nu reeds 15% van de cursus gevolgd. Is een aanrader voor de beginnende belegger en ik ben ervan overtuigd dat de meer ervaren belegger hier zeker nog veel van kan bijleren!”

– Joeri
Printscreen van YouTube comment van student Danny

“Zeer goede informatie, ik kijk al uit naar volgende video’s. Heb mij trouwens ingeschreven voor de cursus fundering beleggen.”

– Danny

“Tot heden, en dan vergelijk ik met jullie concullega’s, vind ik jullie cursus veel hoogstaander. En ik heb nog zo’n goede 40% te gaan … Tot nu toe ben ik goed mee, en ik moet toegeven: er zijn een aantal nieuwe insteken waar ik wel wat aan ga hebben.”

– Gunther

Printscreen uit instagram gesprek met student Lennert

“De delen die ik heb doorlopen zijn echt super. Alles is heel goed uitgelegd en wordt op een aangename manier verteld. Doe zo voort!”

– Lennert
Getuigenis van Nino, na het afstuderen van Fundering Beleggen

“De cursus is zeker zijn geld waard. Zeer tevreden met de inhoud en de opbouw.”

– Nino
Getuigenis van Andreas, student Fundering Beleggen (50% voltooid)

“De Fundering Beleggen cursus aanschaffen was zeker een van mijn betere beslissingen de afgelopen jaren. Iedere avond kijk ik een paar video’s. Ik leer veel bij en ben benieuwd wat nog gaat komen.”

– Andreas
Instagram-bericht van Fundering Beleggen student Jordy

“Hey heren, ik heb de cursus fundering beleggen gekocht. Ben ook zeer tevreden over de cursus. Steekt goed in elkaar. Leuk dat hij nog zo recent is met actuele voorbeelden. Een uitstekende basis voor een uitstekend moment om te gaan beginnen met beleggen!”

– Jordy
Jordy instagram bericht deel 2

“Achteraf bekeken (ben pas halverwege) is de cursus zijn geld dubbel en dwars waard. … Was veel meer tijd kwijt geweest als ik dit mezelf online had willen aanleren.”

– Jordy
Mailtje van student Céderic

“Beste Dieter en Robbe, ik ben lid van Fundering Beleggen. Eerst en vooral vind ik het top en zeer helder. Nogmaals: het zit goed in elkaar! Doe zo verder! Merci voor de cursus en de bijhorende hulp!”

– Céderic
Mailtje van student Kris

“Proficiat nogmaals met jullie cursus, zit goed en duidelijk in elkaar!”

– Kris
Mailtje van student Patrick

“Al 36% van de cursus afgewerkt heel interessant. Is goed opgebouwd. Tijdens de lessen word ik geconfronteerd met de fouten die ik de voorbije jaren al heb gemaakt. De voorbeelden zijn exact van toepassing bij mij en een resem andere ook. Heb als kleine belegger al veel winsten laten liggen. De cursus is zijn geld meer dan waard. De volgende items die nog aanbod moeten komen zien er ook heel interessant uit.”

– Patrick
Mailtje van student Michel

“Hallo, ik ben momenteel bezig jullie beginnerscursus door te nemen en vind het zeer interessant, nochtans ben ik al meer dan 20 jaar bezig op de beurs … maar maak toch nog te veel fouten, vooral ook met het kiezen van goede aandelen …”

– Michel
Mailtje van student Michiel

“Eerst en vooral proficiat met jullie fantastische cursus (die ik dan ook met plezier aanbeveel)! Alles wordt heel goed uitgelegd en in geniet ervan met volle tuigen. Ik heb intussen zo’n 70% van het lesmateriaal behandeld”

– Michiel

“Chapeau mannen, ik ben toch positief verrast over jullie content en cursus. Dit wou ik graag nog even delen. Groeten, Chris”

– Chris

“Ik ben er zeker van een goede partner gevonden te hebben om ons daarbij te helpen (financieel vooruitgaan).”

– Felix

Vragen?

We helpen u graag!

Contacteer ons

Heeft u vragen? Twijfel niet om ons te contacteren via het formulier. Onze helpdesk beantwoordt al uw vragen binnen 24u.

Algemeen

info@beleggersuniversity.com

DIETER PLAS (OPRICHTER)

info@beleggersuniversity.com

Vermeld dat het voor Dieter is.

ROBBE DELAET (MEDE-OPRICHTER)

info@beleggersuniversity.com

Vermeld dat het voor Robbe is.

Contact Us

Formulier