Herbeleef het spetterende
Beleggers University Evenement

Het eerste LIVE Beleggers University evenement is zonet afgelopen… En het was een GROOT succes! ­čÄë

Een hondertal beleggers zakten op 3 september af naar Gent om presentaties bij te wonen van de beste analisten, CEOs en beleggers van de Benelux. Twee uur lang werden ze overweldigd met beurskennis, inspiratie en aandelentips.

Heb JIJ dit grote feest gemist? Goed nieuws… Ons professioneel camerateam heeft de hele zondagnamiddag vastgelegd, zodat je alles vanuit jouw luie zetel online kan herbekijken.

Zeer veel waarde, en dat voor de belachelijk lage prijs van slechts 20 euro.

Bemachtig jouw ticket!

Ontdek de geheimen van succesvol investeren
in groeiaandelen

Deel 1: HOE succesvol groeibeleggen? – kennis van analisten

“Waarom zijn verliezen niet zo slecht?” & “Wat zijn de geheimen achter de 20 best presterende aandelen van de voorbije 20 jaar?”

Het antwoord op deze interessante beleggersvragen komt u te weten in de presentaties van analisten Dieter Plas en Robbe Delaet. Ze delen hun belangrijkste kennis die ze in hun 20 jaar beurservaring hebben opgedaan, exclusief met u.

Leer bij van analisten

Deel 2: WAT maakt bedrijven succesvol? – panelgesprek CEO

Tim Van Hauwermeiren is de grote trots van de Benelux. Hij bouwde argenx uit van het niets tot het grootste biotechbedrijf van Europa met een beurswaarde van 27 miljard euro.

Wat zijn de geheimen achter het +6.000% rendement van argenx in negen jaar tijd? U leert heel wat van deze indrukwekkende CEO in het panelgesprek met onze analist Robbe Delaet.

Geraak geïnspireerd door argenx CEO

Deel 3: WELKE groeiaandelen kopen? – pitches aandelen

Na de kennis en inspiratie opgedaan te hebben, is het tijd voor actie! Welke aandelen kun je vandaag als belegger best kopen om hoge rendementen te behalen op lange termijn?

Twee topbeleggers uit eigen huis kwamen hun lievelingsaandeel pitchen aan het publiek: Debbie en Ruben.

Ontdek de beste aandelentips

Reviews

Wat andere beleggers van dit event vonden

Star Filled Star Filled Star Filled Star Filled Star Filled

Een gevarieerd aanbod met verrijkende, diepgaande en grondige analyses. Telkens goed gefundeerd en onderbouwd.

Steven

Star Filled Star Filled Star Filled Star Filled Star Filled

Complimenten aan jullie! Super goede organisatie, interessante topics en presentaties, goede accomodatie, en doet ook zalig om andere studenten te ontmoeten. Heel leerrijk. 

Bert

Star Filled Star Filled Star Filled Star Filled Star Filled

Het interview met Tim was heel sterk. De juiste, to the point vragen. Anderzijds vond ik het leuk dat jullie een platform gaven aan 2 studenten. Boeiende, goed gestructureerde presentaties. Kijk al uit naar een volgende event!

Marc

Star Filled Star Filled Star Filled Star Filled Star Unfilled

Interessante, gezellige namiddag, waar er een zeker goed niveau werd gehaald en het niet zomaar een babbelbox over beleggen was. Proficiat, de kop is eraf, goed gedaan.

Tim

Star Filled Star Filled Star Filled Star Filled Star Filled

Duidelijk gepassioneerde analisten die u meetrekken over de soms moeilijke materie. Het interview met de CEO was een aansteker met tips die we heel goed kunnen meenemen.

Jan

Star Filled Star Filled Star Filled Star Filled Star Filled

Proficiat met jullie groeibeleggen event van zondag 3 september. De onderwerpen waren duidelijk en boeiend en de belangstelling was aanwezig.

Eric