Mijn grootste positie is ... (verborgen beursparel) - volledige analyse! YouTube special

In deze legendarische video maakt Robbe Delaet zijn favoriete en grootste aandelenpositie bekend. De video duurt een uur, dus je maakt best wat tijd vrij in je agenda om deze waardevolle video volledig in je op te nemen.

Er zijn meerdere redenen waarom Robbe fan is van Hims & Hers. Eerst en vooral kwam het aandeel op de radar van Robbe doordat een interessante insider (David Wells) aandelen van het bedrijf kocht. David Wells was vroeger ook een insider bij Netflix (+6750%) en TheTradeDesk (+837%). Hij had dus een heel goed track record.

Een tweede reden waarom Robbe fan is van Hims & Hers, is de missie van het bedrijf. De missie van het bedrijf is om het makkelijker te maken voor iedere Amerikaan om toegang te krijgen tot betaalbare gezondheidszorg en om vervelende ziektes met een negatieve invloed op levenskwaliteit aan te pakken.

Via deze missie focust Hims & Hers eerst op het oplossen van de meest voorkomende en vervelende kwaaltjes zoals: haaruitval, depressie, huidklachten, slaapproblemen, diabetes en te hoge cholesterol. Via de applicatie van Hims & Hers kan je ook terecht bij een online-dokter of therapeut, die je direct kan helpen via je een onlineafspraak. Wat natuurlijk zeer handig is. Dit is de toekomst van gezondheidszorg en wordt ook wel “telehealth” genoemd.

Last but not least vindt Robbe Hims & Hers heel interessant door de huidige marktomstandigheden waarbij kwaliteitsvolle groeiaandelen genegeerd worden. Robbe is ervan overtuigd dat Hims & Hers een gelijkaardige opportuniteit biedt als Amazon in 2000-2001.

Hims kon al enkele kwartalen op rij zijn omzet en winstverwachtingen verhogen, terwijl de koers lager bleef gaan. Robbe denkt daarom dat nu de realiteit niet meer weerspiegeld wordt in de beurskoers, wat een koopkans op langere termijn biedt.

Voor verdere informatie omtrent het koersdoel bekijk je best de video :-). Wil je meer video’s zoals dit? Abonneer dan tot het Beleggers University YouTube kanaal. Wil je graag toegang tot al Robbe zijn favoriete aandelen? Via de opvolgdienst van Fundering Beleggen ontvang je iedere maand ons “Kansen in de Markt Rapport“, met onze favoriete beursparels van het moment.

Ontvang wekelijks beursnieuws en advies in jouw mailbox!

Blijf op de hoogte van belangrijk beursnieuws, advies, tips en ontwikkelen van Beleggers University.

Please wait...

Bedankt om je aan te melden!

Vragen?

We helpen u graag!

Contacteer ons

Heeft u vragen? Twijfel niet om ons te contacteren via het formulier. Onze helpdesk beantwoordt al uw vragen binnen 24u.

Algemeen

info@beleggersuniversity.com

DIETER PLAS (OPRICHTER)

info@beleggersuniversity.com

Vermeld dat het voor Dieter is.

ROBBE DELAET (MEDE-OPRICHTER)

info@beleggersuniversity.com

Vermeld dat het voor Robbe is.

Contact Us

Formulier