Dieter Plas

Founder

“De financiële markten hebben de deur naar financiële vrijheid voor mij geopend. Deze weg deel ik u nu graag met u.”

  • Begonnen met beleggen op 13-jarige leeftijd
  • Oprichter meerdere beursplatformen
  • Uitvinder Crème de la Crème strategie
  • Meer dan 2000 beleggers winstgevend advies gegeven
  • Trackrecord met meer dan 200 beurstips met winratio van +80%
  • Lector Artevelde Hogeschool – Inleiding tot Financiële Markten 2
  • Gastspreker voor meerdere media (waaronder Kanaal Z, VFB, De Standaard)
  • Expertise: kansrijke beursparels vinden en actief beleggen met aandelen en opties (long/short)
  • Volgde training bij Goldman Sachs
  • Weetje: Dieter houdt van fysieke uitdagingen zoals skiën, fitness en mountainbiken.

Over mij

Bekijk deze video om Dieter beter te leren kennen.

Dieter werd op 13-jarige leeftijd gebeten door de beursmicroben. Samen met zijn vader begon hij met beleggen, net na de financiële crisis. Niet veel later richtte hij zijn eerste financiële blog op en schreef hij enthousiast analyses voor Seeking-Alpha. Zijn artikels waren een direct succes en werden in totaal honderdduizenden keren gelezen.

Later breidde Dieter zijn activiteiten professioneel uit en startte hij een beleggingswebsite met als doel om beginnende beleggers te begeleiden en om zijn lucratieve aandelentips te delen. Via deze website werd Dieter bekend voor zijn Crème de la crème strategie waarbij hij altijd een checklist van 9 criteria gebruikte om aandelen te analyseren. Deze methode bracht zulke mooie resultaten met zich mee dat Dieter verscheen in De Standaard (tweede grootste krant van België). Niet veel later kende Dieter zijn beursplatform al snel honderden tevreden abonnees. 

Later werd deze website overgenomen, maar Dieter bleef zijn lezers verwennen met geweldige beursanalyses en kooptips, wat leidde tot een winratio van 80% over honderden beurstips. Het volledige trackrecord kan gevonden worden op de persoonlijke website van Dieter.

Ondertussen heeft Dieter al meer dan 15 jaar aan praktische beurservaring, waarvan 10 jaar professionele ervaring op het hoogste niveau.

Door meer dan 10 jaar lang te werken als zelfstandig beursanalist die dag en nacht een vinger aan de pols moest houden bij honderden aandelen uit verschillende landen en sectoren, gecombineerd met zijn sterk analytisch vermogen om verbanden te leggen, behoort Dieter tot één van de beste fundamentele aandelenanalisten ter wereld.

Dieter is expert in het vinden van ondergewaardeerde, koopwaardige beursparels waar beleggers warm van worden en die zorgen voor uitstekende rendementen. Hij heeft ook een liefde en passie ontwikkeld voor opties, dewelke hij graag deelt met zijn volgers.

Doorheen zijn beurscarrière zag Dieter dat veel beleggers teleurstellende resultaten behaalden. Daarom besloot Dieter Beleggers University op te starten met als doel om het beleggingsniveau van beleggend Vlaanderen/Nederland naar een hoger niveau te tillen.

Met Beleggers University wil hij beleggers voor eens en voor altijd winstgevend en onafhankelijk maken van derde partijen. En vooral: hij wil zijn kennis over wat nu ECHT werkt op de beurs delen.

Heeft u een vraag voor Dieter? Twijfel niet om hem te contacteren via info@beleggersuniversity.com.

Vragen?

We helpen u graag!

Contacteer ons

Heeft u vragen? Twijfel niet om ons te contacteren via het formulier. Onze helpdesk beantwoordt al uw vragen binnen 24u.

Algemeen

info@beleggersuniversity.com

DIETER PLAS (OPRICHTER)

info@beleggersuniversity.com

Vermeld dat het voor Dieter is.

ROBBE DELAET (MEDE-OPRICHTER)

info@beleggersuniversity.com

Vermeld dat het voor Robbe is.

Contact Us

Formulier