Robbe Delaet

Co-founder

“Eens je je oren spitst, zullen je ogen opengaan wat echt mogelijk is op de beurs, voor iedereen”

  • Volgt de aandelenmarkt sinds 2010
  • Meer dan 1 miljoen lezers en 12.000 volgers op Seeking Alpha
  • Diploma Finance & Risk aan Universiteit van Gent
  • Oprichter Insider Opportunities: beurstips voor >300 ervaren beleggers
  • Door onafhankelijk bureau TipRanks gerangschikt als top 1% analist wereldwijd
  • Expertise: emoties op de beurs (sentiment index) en aandelenselectie o.b.v. insiders (algoritmes)
  • Weetje: Robbe heeft de fietsmicrobe al langer te pakken dan de beursmicrobe

Over mij

Na enkele jaren de beurs van dichtbij op te volgen, stond ik te popelen om op 18-jarige leeftijd mijn eerste beleggingsrekening te openen.

Helaas waren mijn eerste maanden niet direct een succesverhaal. Ik verloor veel geld en was daardoor gebeten om veel bij te leren.

Door mijn kennis constant uit te bouwen, begreep ik na verloop van tijd hoe het slimme geld echt winst boekt op de aandelenmarkt. Mijn eerste verlieslatende beursmaanden werden hierdoor omgevormd tot consistente winstgevendheid.

Het werd mijn passie om andere mensen, zoals u, te helpen om deze transformatie ook mee te maken. Ik startte een carrière als beursanalist nog tijdens mijn financiële studies aan de Universiteit van Gent.

Op de Amerikaanse website Seeking Alpha bereikten mijn diepgaande beursanalyses meer dan 1 miljoen beleggers wereldwijd. De unieke inzichten die beleggers bij mij konden vinden, zoals onder andere het belang van emoties en de kracht van insiders, werden duidelijk geapprecieerd. De mooie rendementen van mijn beurstips leidden er ook toe dat ik vandaag door TipRanks bij de top 1% analisten wereldwijd wordt gerekend.

Later werd ik door Dieter aangetrokken als analist bij het tweede grootste platform voor beurstips in de Lage Landen. Dieter was een enorme inspiratie voor mezelf en brengt me tot op de dag van vandaag nog steeds veel kennis bij.

100% voldoening haalde ik helaas niet uit mijn job als beursanalist bij Seeking Alpha en het andere beursplatform. Als gevolg van de beperkte kennis bij klanten, werden mijn aanbevelingen namelijk niet altijd correct opgevolgd. Daardoor was mijn impact op het financieel welzijn van beleggers niet zo groot als ik hoopte.

Tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière … 

Via Beleggers University wil ik samen met Dieter onze 20 jaar aan gezamenlijke beurskennis overbrengen in hapklare cursussen. Op deze manier ben ik ervan overtuigd u veel meer waarde te kunnen bijbrengen voor uw transformatie tot winstgevende belegger die een mooie vermogensgroei kan verwezenlijken. Dat is uiteindelijk mijn grote missie.

Heeft u een vraag voor mij of wilt u mij boeken om te komen spreken op een beleggersevent? Email mij op: info@beleggersuniversity.com

Contactgegevens

website

robbedelaet.com

email

info@beleggersuniversity.com

Vragen?

We helpen u graag!

Contacteer ons

Heeft u vragen? Twijfel niet om ons te contacteren via het formulier. Onze helpdesk beantwoordt al uw vragen binnen 24u.

Algemeen

info@beleggersuniversity.com

DIETER PLAS (OPRICHTER)

info@beleggersuniversity.com

Vermeld dat het voor Dieter is.

ROBBE DELAET (MEDE-OPRICHTER)

info@beleggersuniversity.com

Vermeld dat het voor Robbe is.

Contact Us

Formulier