Student boekt 22.000 euro winst na 12 weken

In deze video komt onze oprichter Dieter Plas samen aan het woord met één van onze Beleggers University studenten. Joeri is in het dagelijkse leven actief bij de politie en begon in 2016 met beleggen. In oktober 2022 studeerde hij af van de Fundering Beleggen cursus, met groot succes zo blijkt. Bekijk de video voor meer informatie!

Klik op de foto om de video te bekijken

Hoe gaan wij te werk bij Beleggers University?

Bij Beleggers University geven we onze leden 2 aspecten:

  • enerzijds een waardevolle opleiding waardoor ze zelf actief kunnen beleggen
  • anderzijds een waardevolle opvolgdienst met daarin beurstips en analyses

Het is dankzij deze aanpak dat Joeri direct na het afstuderen aan de slag kon met een reeks interessante beurstips en direct winstgevend werd.

Is beleggen dan voor iedereen toegankelijk?

Wij leren onze studenten aan hoe ze zelf verantwoordelijkheid kunnen nemen over hun vermogensgroei. Wij maken onze studenten niet afhankelijk van externe partijen. En dat maakt dat iedereen die de opleiding volgt zelf weet hoe hij/zij goede beleggingsideeën kan vinden en kan omzetten in winst.

Sommige beleggers willen echter geen inspanning doen, en het is daardoor dat ze vaak slechte resultaten behalen. Dus ja, in principe kan iedereen succesvol beleggen, mits de nodige inspanning. Maar als je geen inspanning doet, dan moet je ook niet verwachten om geweldige resultaten te boeken.

Hoe heeft Joeri zoveel kunnen verdienen?

Joeri doet meerdere aspecten heel goed.

Eerst en vooral zagen we bij Joeri dat hij tijd en moeite stak in zijn educatie en in zijn informatie. Joeri leest boeken, volgde de Fundering Beleggen opleiding, en volgt onze beurstips grondig op.

Het tweede wat heel belangrijk is: is dat Joeri voor zichzelf bepaalde wanneer hij winst nam of bijkocht. Hij wacht niet op orders van iemand anders. Hierdoor kan Joeri altijd zelf tevreden zijn met zijn handelingen. Vaak zien we dat veel retailbeleggers nog te veel wachten op een signaal van vanboven voordat ze actie nemen. Dit is op lange termijn niet duurzaam.

Last but not least zien we dat Joeri niet twijfelt. Joeri is iemand met een positieve ingesteldheid. En Joeri weet het verschil tussen een investering in zichzelf en consumptie-uitgaven. Joeri beschouwt een investering in goede informatie of goede research of een goede opleiding niet als “weggegooid” geld. Veel retailbeleggers denken dat ze op zichzelf plots een topbelegger zullen worden. De realiteit is dat je gewoon moet aanvaarden dat er nu gewoon andere mensen zijn die er meer van weten en jou die kennis kunnen aanleren. Net zoals dat je ook niet probeert om zelf je huis te bouwen of te ontwerpen, moet je ook niet proberen om zelf succesvol te gaan beleggen. Zoek mentors of zoek mensen (met een bewezen trackrecord) die dit doen als beroep en leer van hen.

Resultaat = 22.000 euro winst na 12 weken (+30%)

Door enkele slimme beleggingen te doen in enkele van de favoriete aandelen van onze oprichters (Robbe & Dieter): Hims & Hers, ASML, Aurubis, Fiverr, Hubspot en Alphabet, kon Joeri al snel een mooi aantal winsten realiseren. Maar Joeri deed ook een paar slimme beleggingen in aandelen die hij zelf ontdekte. Denk maar aan QFIN of Tencent, twee aandelen die sterk konden profiteren van de heropening van de Chinese beurs.

En hoe gaat het nu met Joeri?

Wel, na zijn vliegende start, lijkt het nog steeds prima te gaan met Joeri. Het laatste wat we van hem gehoord hebben is dat hij short zat op Moderna na een tip van onze oprichter Dieter Plas.

Dieter gaf op 14 februari deze tip tijdens een presentatie bij de Vlaamse Federatie voor Beleggers, wat ondertussen geleid heeft tot gigantische winsten voor de leden van Beleggers University.

Wie het advies gevolgd had van Dieter om put opties te kopen op Moderna, die kon op 10 dagen tijd meer dan +130% winst geboekt hebben.

Joeri zal later dit jaar ook een mentorship programma volgen met Robbe van Beleggers University (de mede-oprichter), om zich verder te verdiepen in de wondere wereld van opties.

Wil jij ook beter beleggen?

Krijg je graag advies van 2 onafhankelijke topanalisten met 20 jaar ervaring, die dag en nacht met de beurs bezig zijn?

Dan kan je net zoals Joeri beginnen met de Fundering Beleggen cursus. In deze online Masterclass leren Dieter & Robbe jou zelfstandig en succesvol beleggen en delen ze al hun geheimen. Dit is de cursus die zij wilden volgen toen ze begonnen met beleggen.

Of je kan een gratis gesprek inplannen voor een mentorship programma met Dieter of Robbe. De prijzen van de mentorship programma’s worden alleen bekendgemaakt op aanvraag, na het eerste kennismakingsgesprek. Dit is een 12 weken 1-op-1 begeleiding programma, op jouw maat, om van jou direct een topbelegger te maken.

Wij wensen u veel succes met uw beleggingen!

Met vriendelijke groeten,
Het Beleggers University Team

Deze artikels vind je misschien ook interessant?

Lees direct andere tips & tricks van onze ervaren beursexperts.

Beginnen met beleggen:

3 Beste Beleggingsboeken

27/09/2022

Een investering in je eigen kennis is de beste investering die je kan maken. Een beleggingsboek is daarom een zeer...

Lees meer
Play

Exclusief:

Mijn grootste positie is ... (verborgen beursparel) - volledige analyse! YouTube special

15/11/2022

In deze legendarische video maakt Robbe Delaet zijn favoriete en grootste aandelenpositie bekend. De video duurt een uur, dus je...

Lees meer

Webinar:

Webinar: Hoe Geld Verdienen met Aandelen in 2023?

23/11/2022

Op zaterdag 17 december om 19u gaven wij een GRATIS webinar met daarin onze favoriete aandelen en vooruitzichten voor 2023....

Lees meer

Vragen?

We helpen u graag!

Contacteer ons

Heeft u vragen? Twijfel niet om ons te contacteren via het formulier. Onze helpdesk beantwoordt al uw vragen binnen 24u.

Algemeen

info@beleggersuniversity.com

DIETER PLAS (OPRICHTER)

info@beleggersuniversity.com

Vermeld dat het voor Dieter is.

ROBBE DELAET (MEDE-OPRICHTER)

info@beleggersuniversity.com

Vermeld dat het voor Robbe is.

Contact Us

Formulier