Beleggers University Tools 2.0 (UPGRADE)

Bij Beleggers University blijven we er constant aan werken om onze studenten een zo goed mogelijke ervaring te geven. Daarom hebben we recent aanzienlijk geïnvesteerd om een betere versie van ons Fundamentele Analyse Tool calculatiesheet te ontwerpen. De nieuwe versie werd recent uitgerold en de feedback is alvast geweldig. Neem hier een kijkje!

In deze video toont Dieter hoe onze nieuwe spreadsheet werkt. U zult zien dat alle aandelen in de wereld, zowel uit Europa, Azië als Amerika direct geanalyseerd worden (in minder dan 2 seconden, terwijl dit vroeger 30 seconden waren). En aan de hand van handige kerninformatie, grafieken en checklist kunt u als belegger in een fractie van de normale tijd direct inschatten of aandeel koopwaardig is of niet.

We hebben deze tool speciaal ontworpen zodat u minder tijd moet steken in het analyseren van aandelen en u meer kunt bezighouden met het vinden van goede ideeën en met andere dingen in uw leven.

Deze spreadsheet (t.w.v. 500 euro) wordt GRATIS bij de Fundering Beleggen cursus geleverd. Wilt u dus toegang tot de spreadsheet? Bestel dan het Fundering Beleggen pakket.

Ontvang wekelijks beursnieuws en advies in jouw mailbox!

Blijf op de hoogte van belangrijk beursnieuws, advies, tips en ontwikkelen van Beleggers University.

Please wait...

Bedankt om je aan te melden!

Deze artikels vind je misschien ook interessant?

Lees direct andere tips & tricks van onze ervaren beursexperts.

Onderzoek:

Veelgestelde vragen - Frequently Asked Questions (FAQ)

05/10/2022

In deze post beantwoorden wij de meest voorkomende vragen omtrent onze Fundering Beleggen cursus. Voor wie is deze cursus gemaakt?...

Lees meer

Handleiding:

De 7 fouten van de kleine belegger

09/09/2022

In deze gids bespreek ik voor u de 7 grootste fouten die beleggers maken. Niet alleen beginnende beleggers maken deze...

Lees meer
Play

YouTube video:

Quinten François: "Dit heb je nodig om rijk te worden en rijk te blijven"

13/10/2022

In deze video gaan Dieter en Robbe in gesprek met de auteur van het best-selling boek “De Bitcoin Revolutie” Quinten...

Lees meer