Resultaten van het AI-ebook glunderen

Bij Beleggers University willen we altijd de beste rendementen voor onze volgers. Daarom hebben onze analisten in april het gratis AI-ebook gelanceerd met daarin 6 kansrijke aandelen die profiteren van de AI-revolutie. Vandaag kijken we naar de rendementen van deze tips.

De gevestigde AI-waarde om te kopen met oog op de langere termijn

Het ebook gaf eerst 3 gevestigde waarde die beleggers konden kopen om te profiteren van AI.

Het eerste aandeel was Microsoft.

Ondertussen is Microsoft gestegen van 287 dollar naar 336 dollar. Goed voor een rendement van +17%. Over dezelfde periode steeg de S&P 500 met amper 4,50%. Microsoft is nu fair gewaardeerd, maar op lange termijn is nog meer potentieel mogelijk.

Het tweede aandeel was NVIDIA (NVDA).

Terwijl de meeste beleggers vonden dat NVIDIA al te veel gestegen was, vonden onze analisten het aandeel koopwaardig.

Ondertussen heeft het aandeel de 400 dollar aangetikt, goed voor een winst van +46%. Over dezelfde periode steeg de S&P 500 met amper 4,50%.

Nu is het echter tijd voor een adempauze bij NVIDIA en zien we niet direct veel potentieel meer.

Het derde aandeel dat werd aanbevolen in het AI-ebook was Alphabet.

Iedereen dacht dat “Google dood was” na de uitrol van ChatGPT. Maar onze analisten schreven dat Google zeker niet onderschat mocht worden. Google blijft een ijzersterke advertentiebusiness hebben en behoort tot de top 3 belangrijkste bedrijven in de wereld op het gebied van AI. Tegen 17x de winst was Google een koopje.

Ondertussen is het aandeel gestegen van 104,75 dollar naar 126 dollar. Goed voor een winst van +20,28%. Over dezelfde periode steeg de S&P 500 amper 4,5%.

Google kan zeker nog naar 140 dollar voor wij het bedrijf te duur vinden.

Speculatievere AI-aandelen om te kopen

Bij Beleggers University zijn onze analisten gespecialiseerd in het vinden van onbekende beursparels met veel potentieel. In het AI-ebook werden dan ook 3 kansrijke AI-aandelen aanbevolen die iets speculatiever zijn, maar ook zeer kansrijk met oog op de toekomstige adaptatie van AI.

Het eerste aandeel dat aanbevolen werd was consultingbedrijf Globant.

Globant noteerde toen aan 149 dollar. Ondertussen is het aandeel al terug opgeveerd naar 190 dollar. Goed voor een winst van +27,5%.

Globant is natuurlijk wel een cyclischer aandeel, dus het aandeel kan harder schommelen door macro-economische data en vooruitzichten. Zo zagen we recent een terugval naar 170 dollar.

Onze visie is dat Globant op langere termijn een compounder is, en dat de koopzone rond 140 dollar ligt.

Symbotic was de origineelste tip, waar nog bijna niemand van gehoord had. Sinds de aanbeveling van dit ongelofelijk interessante bedrijf steeg de beurskoers van 24,25 dollar naar 35 dollar. Goed voor een winst van +44%. En dit terwijl de S&P 500 maar 4,5% steeg. Goed voor een 10x outperformance.

Het aandeel is nu te behouden en beleggers moeten overwegen om zeker een stuk winst vast te leggen.

Last but not least, was er nog Super Micro Computer Inc. (SMCI)

Onze analisten sloegen hier de nagel op de kop toen ze schreven dat dit mogelijks wel het beste bedrijf zou zijn om te kopen in deze moeilijkere economische periode.

Het aandeel stond aan 108 dollar toen het werd aanbevolen. Ondertussen noteert het aandeel aan 223 dollar. Goed voor een rendement van +106%.

Hiermee outperformen onze analisten de beursindex met een factor van 25x. De S&P 500 steeg amper 4,5% terwijl onze lezers hier hun geld hadden verdubbeld. En dit op minder dan een maand!

Het verdict: GIGA-RENDEMENTEN

Doorheen je beleggingscarrière zal je honderden tot wel duizenden beurstips krijgen op het internet van anonieme partijen, uit de krant, of uit beleggingsblaadjes. Maar niemand schiet zo vaak raak als de topanalisten van Beleggers University.

Uit het AI-ebook waren alle 6 beurstips een schot in de roos.

Dit is het overzicht:

  • Microsoft: +17%
  • NVIDIA: +46%
  • Alpabet: +20%
  • Globant: +27%
  • Symbotic: +44%
  • Super Micro Computer Inc: +106%

Een portefeuille van 10.000 euro opgebouwd met deze tips, zou nu op +43,33% winst staan. Goed voor een rendement van 4333 euro.

Krijg hier toegang tot alle nieuwe koopkansen die onze analisten bespreken.

Iedere maand nieuwe beurstips van onze topanalisten

Bij Kansen in de Markt gaan de analisten van Beleggers University iedere maand op zoek naar de beste koopwaardige aandelen van de Amerikaanse, Europese en Aziatische beurzen.

Iedere 4de zaterdag van de maand krijgt u een uitgebreid rapport van minstens 10 pagina’s met daarin beurstips met oog op de langere termijn en opvolging van vorige beurstips.

Hierbij wordt gefocust op diepe fundamentele research met een mooie timing van het aankoopmoment om zo het beste resultaat te bekomen.

Het winst-percentage van de gegeven beurstips bedraagt 80% (8 op 10 is winstgevend).

Conclusie

Als u de geweldige kooptips uit het AI-ebook van onze analisten gemist hebt, treur dan niet. Want iedere maand geven onze analisten nieuwe kansrijke beurstips. Neem gerust een kijkje op de “abonnementen pagina” van de Beleggers University website. En misschien join je binnenkort onze beleggingsclub met honderden leden.

Wij wensen u veel succes met uw beleggingen!

Met vriendelijke groeten,
Het Beleggers University Team

Deze artikels vind je misschien ook interessant?

Lees direct andere tips & tricks van onze ervaren beursexperts.

Play

Exclusief:

Mijn grootste positie is ... (verborgen beursparel) - volledige analyse! YouTube special

15/11/2022

In deze legendarische video maakt Robbe Delaet zijn favoriete en grootste aandelenpositie bekend. De video duurt een uur, dus je...

Lees meer

Webinar:

Webinar: Hoe Geld Verdienen met Aandelen in 2023?

23/11/2022

Op zaterdag 17 december om 19u gaven wij een GRATIS webinar met daarin onze favoriete aandelen en vooruitzichten voor 2023....

Lees meer

Beleggers University nieuws:

Student boekt 22.000 euro winst na 12 weken

27/02/2023

In deze video komt onze oprichter Dieter Plas samen aan het woord met één van onze Beleggers University studenten. Joeri...

Lees meer

Vragen?

We helpen u graag!

Contacteer ons

Heeft u vragen? Twijfel niet om ons te contacteren via het formulier. Onze helpdesk beantwoordt al uw vragen binnen 24u.

Algemeen

info@beleggersuniversity.com

DIETER PLAS (OPRICHTER)

info@beleggersuniversity.com

Vermeld dat het voor Dieter is.

ROBBE DELAET (MEDE-OPRICHTER)

info@beleggersuniversity.com

Vermeld dat het voor Robbe is.

Contact Us

Formulier