Wat is het Track Record van Beleggers University?

Veel mensen stellen ons regelmatig de vraag “wat is jullie track record?”. Wel, een klein onderzoek toont aan dat het track record van Beleggers University prima is en dat is uiteraard goed nieuws voor onszelf en voor onze lezers. Het is niet meer dan logisch dat er bij de mensen veel interesse is voor de prestaties van de door ons geadviseerde aandelen. In dit artikel gaan we daar dieper op in.

Wie zijn de oprichters?

Laat ons eerst even stilstaan bij Beleggers University en bij de mensen achter dit platform. Oprichters Dieter Plas en Robbe Delaet zijn de twee ervaren beursanalisten die Beleggers University gelanceerd hebben in september 2022. Het platform bestaat dus 10 maanden. Maar de oprichters hebben al vele jaren ervaring op de beurs als belegger en als professioneel analist.

Dieter Plas is niet alleen oprichter van Beleggers University, maar ook de ontwerper van de Crème de la Crème checklist beleggingsstrategie, waarbij gekeken wordt naar negen beleggingscriteria alvorens een aandeel te kopen. Deze strategie leverde in het verleden een winratio van 80%, op meer dan 200 beurstips.

De afgelopen jaren hielp Dieter duizenden beleggers beter beleggen, zowel via beurstips als via mentoring en cursussen. Hij is oprichter van meerdere succesvolle beursplatformen. En met zijn crème de la crème strategie realiseerde hij zulke mooie resultaten dat hij en zijn toenmalig beursplatform zelfs de pagina’s van De Standaard haalde. Op dieterplas.com/trackrecord kan zijn volledig track record gevonden worden. Enkele opmerkelijke tips waren Argenx (+1844%), Capri Holdings (+1055%) en Gamestop (+2600%) voor de legendarische short squeeze.

Medeoprichter Robbe Delaet is tevens een topanalist die eerst bekend werd in de Verenigde Staten. Op Seeking Alpha heeft hij tienduizenden volgers opgebouwd en volgens het onafhankelijk bedrijf Tip Ranks behoort hij tot de 1% beste analisten in de wereld. Het is zijn passie om zijn kennis van de beurs te delen via Beleggers University. Op robbedelaet.com zijn de beurstips die hij gaf te bekijken. De 121 tips die hij gaf, leverden een 71,70% win ratio op.

Wat nog meer voor zichzelf spreekt, is Robbe Delaet zijn multibagger ratio. 26 van de 120 adviezen die hij gaf leverden een rendement van meer dan +100% op. Elke 1.000 euro geïnvesteerd in deze aandelen bracht dus minstens 1.000 euro nettowinst op. Het gemiddeld rendement van alle tips bedroeg +63,20%.

Wanneer we kijken naar enkele opvallende adviezen van Delaet, dan moet op de eerste plaats Tesla vermeld worden, want dat was een regelrechte voltreffer. Bath & Body Works was een minder voor de hand liggende keuze, die echter een rendement van meer dan +300% opleverde. Ook Vertex Pharmaceuticals leverde een stevig rendement op.

Rendementen Beleggers University

Maar hoe zit het nu met de rendementen van Beleggers University zelf? Om een inschatting te krijgen hoe goed de tips van Beleggers University zijn, raden we aan om eens te kijken naar de 3 gratis ebooks die iedereen gratis kon downloaden via de website. Dieter Plas en Robbe Delaet hebben deze ebooks samengesteld en er zullen er nog meer volgen. In volgorde van verschijnen spreken we over de ebooks met daaraan gekoppeld de resultaten van de tips die gegeven werden:

ebook: 3 goedkope aandelen voor het najaar 2022 (gepubliceerd in april 2022)

 • PVH +29%
 • Shake Shack +41%
 • Dropbox +12%

ebook: 3 afgestrafte techaandelen voor 2023 (gepubliceerd in januari 2023)

 • AirBNB +52%
 • Hubspot +95%
 • Match Group +5%

ebook: Kunstmatige intelligentie – gids voor strategische investeringen in de AI-revolutie (april 2023)

 • Microsoft +15%
 • Alphabet +12,5%
 • Nvidia +54%
 • Symobotic +87%
 • Super Micro Computers +146%
 • Globant +21%

Kort samengevat: al de gratis tips van Beleggers University die gegeven werden via ebooks waren succesvol, het platform kan uitpakken met een 100% succesratio. En dat resultaat werd gerealiseerd in een berenmarkt. Meermaals werden updates gegeven over deze aandelen, zodat de lezers de gang zaken op de voet konden volgen. Bovendien was ook het rendement meer dan de moeite waard, de gemiddelde winst van de tips gerealiseerd door de gratis ebooks bedroeg +46,5%.

Conclusie

Veel mensen kijken met wantrouwen naar beursplatformen, omdat ze in het verleden al vaak bedrogen en belogen geweest zijn. Beleggers University probeert echter veel gratis informatie te geven en toont hierdoor zwart-op-wit dat ze wél het echte werk is. Alle gratis tips die tot nu toe al gegeven werden bij Beleggers University waren winstgevend. En geen klein beetje.

De gratis ebooks zijn echter nog maar het topje van de ijsberg. Binnenin de abonnementen van Beleggers University werden al veel meer tips gegeven, en ook daar wordt het mooie trackrecord verdergezet, met een winratio groter dan 80% (8 op 10 tips winstgevend). De oprichters van Beleggers University zijn vast van plan om hun track record nog verder te verbeteren. En ook u kan daarvan profiteren.

Interesse? Volg al de adviezen van Beleggers University hier.

Deze artikels vind je misschien ook interessant?

Lees direct andere tips & tricks van onze ervaren beursexperts.

Beleggers University nieuws:

Student boekt 22.000 euro winst na 12 weken

27/02/2023

In deze video komt onze oprichter Dieter Plas samen aan het woord met één van onze Beleggers University studenten. Joeri...

Lees meer

Beleggers University nieuws:

Resultaten van het AI-ebook glunderen

06/06/2023

Bij Beleggers University willen we altijd de beste rendementen voor onze volgers. Daarom hebben onze analisten in april het gratis...

Lees meer

eBook:

eBook: in 7 stappen zelf succesvol beleggen.

04/10/2022

In deze handige gids begeleidt Beleggers University Mentor Dieter Plas u met uw eerste stappen op de beurs. Hoe begin...

Lees meer

Vragen?

We helpen u graag!

Contacteer ons

Heeft u vragen? Twijfel niet om ons te contacteren via het formulier. Onze helpdesk beantwoordt al uw vragen binnen 24u.

Algemeen

info@beleggersuniversity.com

DIETER PLAS (OPRICHTER)

info@beleggersuniversity.com

Vermeld dat het voor Dieter is.

ROBBE DELAET (MEDE-OPRICHTER)

info@beleggersuniversity.com

Vermeld dat het voor Robbe is.

Contact Us

Formulier